19.01.2023

Nis

Okulumız 2-A sınıfı öğrencileri proje kapsamında organik gübre yaptılar.

Nis

Okulumuz 2 A sınıfı öğrencileri Ecological Stem ECOS projesi kapsamında tohum topları yaptılar.

Nis

2-A sınıfı öğrencilerisınıflarında  erozyon deneyi gerçekleştirdiler.

Nis

Urganlı Besime Işıldak İlkokulu 2-A sınıfı öğrencileri yeni bir eTwinning projesine başladılar.

May

4/A sınıfı öğrencileri katıldıkları Değerlenerek Büyüyoruz projesi kapsamında okul panolarını düzenlediler.

May

Değerlenerek Büyüyoruz Projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlerimiz 9 Mayıs eTwinning gününü kutladılar

May

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencileri yer alıkları Değerlenerek Büyüyoruz projesi kapsamında saygı,hoşgörü,yardımlaşma,empati gibi değerlerimizi resimler,dramalar bilgisayar ortamında oynadıkları çeşitli oyunlarla öğrendiler.

Eyl

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencileri "GÖKKUŞAĞININ YEDİ RENGİ KÜLTÜREL MİRASMIZ"  isimli projeye başladılar.Projenin hedefi kültürel mirasına ait ögeleri tanıyan, tarih bilinci gelişmiş, sahip olduğu değerlerin farkında olan ve gelecek nesillere aktaran bireyler yetiştirmek amacıyla kurulmuştur.

Eyl

Türkiye, 22 Şubat 2009 tarihinde eTwinning faaliyetinin üyesi haline gelmiştir. eTwinning Türkiye faaliyetleri, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan Ulusal Destek Servisi ekibi tarafından yürütülür. Etwinning faaliyetleri Avrupa'da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin Avrupa'da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin artırılması amaçlarını taşır.