Hedeflerimiz

1. Kusursuzluk Tutkusu

• Yüksek standartları yakalamak ve yaptığımız işte en iyisi olmak için azimle çalışmak.

• Öğrenme ve büyüme tutkusunun kusursuzluğun anahtarı olduğu inancıyla, inisiyatif almaya ve kalitemizi sürekli geliştirmeye çabalamak

2. Dürüstlük

• Velilerimizle, resmi kurumlarımızla ve birbirimizle yaptığımız tüm işlerde dürüst, açık sözlü ve ahlaklı olmak.

• Kurum ve kişilerle karşılıklı güven inşa etmeye çalışmalı ve işimizi yönlendiren yasalara, yalnızca yasal yükümlülüğümüz olduğu için değil, aynı zamanda doğru olanı yapmak için uymak.

3. Yenilik

• Sürekli okulumuza değer katan çözümleri aramak.

• Tüm personelde yaratıcılığı ve açık fikirliliği desteklemek.

• Mevcut alanımızla ilgili yönetmelikleri uygulamanın yanı sıra araştırma ve geliştirmeyle sürekli ilerlemeye çalışmak.

• Hem başarısızlıklarımızdan hem de başarılarımızdan kendimize dersler çıkarmak.

4. Sorumluluk

• Öğretmenler ve okul idaresi olarak, performansımızla ilgili yönetmeliklerin bizden istediği tüm sorumluluğu üstlenecek ve okulda ders saatinde veya ders saati dışında öğrencilerimizin sorumluluğunu almak.

• Yaptığımız işte nihai sonuçla ilgili sorumluluğu üstlenmek

• Performansımızın iş arkadaşlarımızın, velilerimizin, öğrencilerimizin ve okulumuzun başarısı üzerinde doğrudan etkisi olduğunun bilincinde olmak.

5. Ekip Çalışması

• Ortak hedeflerimizi kişisel çıkarlarımızın önüne koyarak kusursuzluğa ulaşmak.

• Birbirimizi motive ve teşvik etmek.

• Çeşitli geçmişlerden ve disiplinlerden gelen öğretmenler arasında anlamlı işbirliğini desteklemek.

• Bireysel farklılıklara ve farklı inançlara saygı duymak.

• Bilgilerimizi ve tecrübelerimizi tüm çalışanlarla paylaşmak.

6. Bireye Saygı

• Tüm insanların itibarına, kıymetine ve yaratıcı potansiyeline inanmak.

• Tüm çalışanlarımıza adil ve tutarlı davranarak başarıyı ve çalışmaları ödüllendirmek.

• Kişisel büyüme ve gelişime yatırım yaparak ve tüm çalışanlarımıza bir etki yaratıp kendilerini gerçekleştirebilecekleri bir ortam sunmak.

7. Liderlik

• İlkokullar arasında daima en başta olmak.

• Hem okul hem de birey olarak sürekli yaptığımız işte en iyi olmaya çabalamak.

• Yetkinlik, güven ve beklentileri aşma tutkusu gibi kişisel liderlik niteliklerine kucak açarak ve başkalarına da aynısını yapmaları için ilham vermek.

• Velilerimize ve öğrencilerimize eğitim öğretim hizmetlerini en yüksek kalitede sunmak.

8. Bağlılık

• Kendimizi okulumuza bağlı hissedecek, bağlılığımızı ve adanmışlığımızı öğrencilerimize, velilerimize ve birbirimize göstermek.

• Bilgi ve tecrübelerimizi cömertçe paylaşacak, iş arkadaşlarımıza en iyi tavsiyelerimizi ve desteklerimizi sağlamak.

• Sorunları açıklık ve samimiyetle çözmek.

• Okulumuzun parçası olmaktan gurur duymak ve bunu kişisel olarak önemsemek.

• Hepimizin burada en uzak hedef için birlikte olduğumuza inanmak.

• Okulumuzdaki memnuniyet oranlarını daima yüksek tutmak.

9. Cesaret

• Öğrenci ve öğretmenleri tüm düzeylerde yeniliği ve risk almayı teşvik etmek.

• Değişimi savunmak ve bir yandan esnekliğimizi korurken öte yandan başarının önündeki engelleri kaldırmak için çalışmak.

• Dinamik ortamımız sık sık hızlı yanıt vermeyi veya cesur davranmayı gerektirse de, deneme ve yanılmanın öğrenmenin ayrılmaz bir parçası olduğunu bilincinde olarak inisiyatif almaktan veya hata yapmaktan korkmamak.

10. İletişim

• Çeşitli geçmişlerden ve disiplinlerden gelen iş arkadaşları arasında açık iletişimi ve anlamlı işbirliğini teşvik etmek ve desteklemek.

• İş arkadaşlarımızın birlikte çalışma ruhuna güvenerek, bilgileri özgürce paylaşmak.

• Hem okul içinde hem de okul dışında, özgür ve içten fikir alışverişine inanmak.

11. Toplum Ruhu

• Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin sağlığına ve güvenliğine değer verilen çalışma ortamları sağlamak.

• Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin içinde yaşadığımız ve çalıştığımız toplumlarda etkin bir rol oynamalarını teşvik etmek.

12. Etkinliklere Katılım

• Okulumuzdaki sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerin sayısını ve öğrencilerimizin faaliyetlere katılımını sağlamak ve bunu sürdürülebilir kılmak.

Yayın: 22.01.2023 - Güncelleme: 22.01.2023 18:54 - Görüntülenme: 194