Nis

Öğrencilerimizle "Ramazan'ı Paylaşıyorum" etkinliği adı altında sosyal yardımlaşma yapıldı.

Mrt

Milletimizin bağımsızlık aşkının sembolü olan İstiklal Marşının Kabulünü coşkuyla kutladık.

Mrt

Okulumuzda; Akran Zorbalığı Eğitimi ile ilgili öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize videolar izletildi.Bilgilendirme eğitimi yapıldı.

Şbt

Okulumuz çevresine öğrencilerimizle beraber fidan dikimi yapıldı.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş ,Pazarcık ve  Elbistan merkezli büyük depremin yıldönümü okulumuzda anıldı.Depremde vefat eden insanlar için 1 dakikalık saygı duruşu ve   Lokma Döktürme Hayrı yapıldı.Okulumuz 4-B sınıfı öğrencileri Depremzede aileleri ziyaret etti.

Kas

Atamız'ı 85.ölüm yıldönümünde fikirlerini,bize emanet ettiklerini ,bizler için hayal ettiklerini bir daha hatırladık ve Atamızı minnetle andık.

Kas

Öğrenciere güvenli geçiş etkinliği uygulamalı gösterilerek yaptırıldı.

Kas

Okulumuzda Personel Tahliye ve Deprem Tatbikatı yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılı büyük bir coşkuyla kutlandı.

eSafety Label Tanıtımı

Okulumuzun eTwinning projelerindeki başarılarından dolayı kazandığı ödüller

19.01.2023

Nis

Okulumız 2-A sınıfı öğrencileri proje kapsamında organik gübre yaptılar.

Nis

Okulumuz 2 A sınıfı öğrencileri Ecological Stem ECOS projesi kapsamında tohum topları yaptılar.